FIT

FOOD

FEEL

AANBOD?

Personal Training
Vanuit een eigen professionele privé studio trainen en coachen wij onze klanten. Hierbij staan sfeer, privacy en persoonlijke aandacht in een zeer hoog vaandel!  
Iedere klant heeft een eigen verhaal en is uniek qua lichamelijke belastbaarheid, doelstelling, motivatie en belemmeringen. Of je nu wilt afvallen, aankomen, herstellende bent van een blessure, een trainingsdoel voor ogen hebt of kampt met fysieke beperkingen; wij bieden je een training die volledig past bij jouw doelstelling en belastbaarheid. Lees verder wat Personal Training voor jou kan betekenen!

Voeding en afvallen
Afvallen is 80% voeding en 20% bewegen. Soms is het enkel nodig om op weg geholpen te worden met een voedingsadvies. Als orthomoleculair sportadviseur en gewichtsconsulent kijken we samen met de klant wat er nodig is voor het behalen van het doel en hoe daar te komen.  

Sportvastenkuur
Als sportvastencoach begeleidt Astrid mensen tijdens de sportvastenkuur. Een 10-daagse kuur waarbij het lichaam een metabolische switch maakt van suiker- naar meer vetverbranding met vele positieve effecten:

- 2 tot 6 kg gewichtverlies
- 3 afbouwdagen, 3 dagen sapvasten, 4 opbouwdagen
- Switch van suikerverbranding naar vetverbranding
- Energieker en fitter
- Minder trek in zoetigheid
- Verbeterde conditie
- Bescherming tegen ontstekingen en schadelijke effecten van gifstoffen in je lichaam

Lees meer over deze sportvastenkuur.