FIT

FOOD

FEEL

TEAM?

Astrid van Enk
Vanuit mijn passie voor sport, bewegen en een gezonde leefstijl is 15 jaar geleden Studio Fast ontstaan en heb ik van deze liefde mijn beroep te maken!

Als vrouwlijke Personal Trainer, Sportvastencoach en Groepsfitnessinstructeur ben ik een echte inspirator en coach en sta ik voor professionaliteit, effectiviteit en een flinke dosis energie. Wil je blijvend afvallen? Heb je een trainingsdoel voor ogen? Kamp je met fysieke belemmeringen? Ik kan jou helpen naar uw doel. Wil je meer weten? Lees verder wat Personal Training voor jou kan betekenen.

Mijn missie
"Mensen stimuleren naar een fitte, gezonde en gelukkige leefstijl".
Kortom Fit-Food-Feel

Specialisatie
Voeding(als medicijn)
Afvallen en gewichtsbehoud
Krachttraining algemeen
Krachttraining gericht op functioneel bewegen

Achtergrond
NASM Personal Trainer
LAPT-foundation en LAPT red label
Sportvastencoach
Krachtkuurcoach
Orthomoleculair Sport- en Gewichtsconsulent
Les Mills Bodypump- en Bodybalance instructeur
Perfect Pilates docent
Kettlebell trainer
LAPT-KnockOut trainer
Aalo Sportmasseur
Aalo Leefstijlcoach
Medical Personal Trainer
Oncologische Fitness Trainer

info@studiofast.nl

Miriam Geerdes-Gazzah
Met meer dan 10 jaar ervaring in krachttraining is Miriam een specialist op gebied van spiergroei/hypertrofie. Met veel empathie en enthousiasme zet ze graag mensen in beweging, zowel fysiek als mentaal, en houdt daarbij altijd oog voor detail. Heb jij een sportief doel; een obstacle run, een lange fiets-/wielertocht, een meerdaagse trekking? Krachttraining kan jou helpen om dat doel te bereiken! Zelf heeft Miriam een lange geschiedenis als hardloopster en kan ze je ook begeleiden bij het sterker worden en verbeteren van jouw hardloopprestaties/duurvermogen.
Als coach werkt Miriam met gedragsveranderingsmethodieken en met methodieken vanuit Acceptance en Commitment Therapy (ACT) om jou te helpen dichter bij je kernwaarden te komen. Dit helpt jou om een rijk en actiegericht leven te leiden waarin je uitdagingen durft aan te gaan. Lees verder wat gedragsverandering/ACT voor jou kan betekenen.

Specialisatie
Krachttraining algemeen
Krachttraining gericht op sportief doel
Coaching (op basis van ACT) en gedragsverandering

Achtergrond
Assistent Hardlooptrainer Atletiekunie
Stress- en slaapmanagement
Coaching en gedragsverandering
MILO Personal Trainer
Medical Personal Trainer
Body Image Education by Ricky Frissen

info@studiofast.nl

Bianca Reinders
Bij Studio Fast komt de passie voor bewegen terug in het werk van Bianca. Met haar achtergrond als assistent fysiotherapie ligt haar specialiteit op de medische benadering van vele trainingsdoelen.
Bewegen is altijd goed, maar niet vanzelfsprekend. Kamp je met blessures en/of fysieke belemmeringen of wil je na een revalidatietraject je belastbaarheid weer verder opbouwen, dan is Bianca voor jou de aangewezen persoon! Met afwisselende trainingen ontwikkelt ze samen met jou een plan waarbij stapsgewijs de intensiteit zal worden verhoogt voor een continue veilige uitdaging. Lees verder wat Personal Training voor jou kan betekenen.

Specialisatie
Krachttraining algemeen
Core stabiliteit
Krachttraining nav blessure/revalidatie

Achtergrond
CIOS (Fitness Health instructor)
Fitvak A
Paramedisch Fitnesstrainer
Les Mills Bodystep, Sh'bam en Core instructeur